Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Производител: Polar
Модел: Fitness Watch A300 + Heart Rate Sensor
Всяка стъпка, всяко скачане, ходене или бягане се брои. A300 отчита крачките, разстоянието и изгорените калории и ви мотивира да постигате поставените всекидневни цели. . Ако се задържите прекалено дълго неподвижни, A300 ви напомня с вибрация, че е време да се размърдате. Да получавате достатъчно сън е от огромно значение за  добрата ви форма.  A300 автоматично отчита момента на заспиване и събуждане и дори може да ви събуди с лека вибрация.  Проследете модела си на спане в Polar Flow за да откриете правилния баланс между тренировки, ежедневно движение и почивка.
Добавете Polar H7 heart rate сензор и тренирайте в собствения си ритъм. Изберете интензивността на тренировката си с heart rate зони  и използвайте програми базирани на тях. Опциите са базирани на процент от максимално високия ви сърдечен ритъм: very light (50-60% HRmax), light (60-70% HRmax), moderate (70-80% HRmax), hard (80-90% HRmax) и maximum (90-100% HRmax).
Ако желаете да подобрите представянето си и да следите напредъка си, с Fitness Test ще узнаете състоянието си само за 5 минути. При редовно сравняване на резултатите от теста, може да наблюдавате прогреса си в дългосрочен план.
Малката промяна може да окаже огромно влияние. Сменяйте силиконовата каишка на A300 според облеклото и настроението си. Тя е здрава и лесна за подмяна, а водоустойчивият A300  е лек и удобен за носене.
Приложението Polar Flow е цял фитнес свят! С него получавате синхронизация на данните и задълбочен анализ на резултатите във вид на графики и статистики през телефона си.   През него ъпдейтвате софтуера на A360  и можете да споделяте постиженията си с всичките си познати, както и с останалите потребители в Polar Flow. Приложението ви дава достъп и до Polar Club Solution където да участвате в групови тренировки. Polar Flow Coach е безплатна опция чрез която личния ви треньор може да следи представянето ви и да планира бъдещите ви тренировки. Добавете Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор отчитащ сърдечния ви ритъм в реално време.
Тегло: 48g
Дебелина: 12,7 mm
Водоустойчив (30 m)
Живот на батерията до 4 седмици
Капацитет на паметта до 60 дни (с ежедневно проследяване на активността и 1 час тренировка на ден)
Polar Flow web service съвместим с Mac OS X 10.6 или по-нова версия и PC Windows XP, 7, 8
Софтуер с възможност за ъпдейт
UI езици в Polar Flow: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese
Размери на верижката: широчина 22 мм, с възможност за настройване според големината на китката
 
Съвместимост: устройства с операционна система iOS 8 (или по-нова) и Android 4.3 (или по-нова)
В комплекта:
- Polar Часовник за фитнес A300 + Heart Rate Сензор
- USB кабел
Гаранция: 24 месеца Продукт известен още и като A 300
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^