Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Garmin Fēnix 3 Sapphire
010-01338-21

Безкомпромисен GPS спортен часовник

Стоманена EXO антена с GPS + GLONASS поддръжка за точност и бърза корекция
3,1 cm (1,2-инчов) Chroma дисплей видим на слънчева светлина
Алтиметър, барометър и 3-осен компас с автоматично калибриране
Широк избор от спортове и занимания със специални профили на потребителя, като проследяване на бягане, плуване, туризъм, ски и още
Разширени функции за фитнес тренировки включително VO2 Max и Recovery Advisor и класически Garmin навигационни функции, катоTrackBack
Смарт известия и поддръжка на Connect IQ приложения за допълнителна персонализация2

Многофункционален
fēnix 3 е предназначен да помага на хората по време на спортните им дейности и живот на открито. Той поддържа спортове като бягане, колоездене, плуване, тренировки на закрито, ски-бягане, както и триатлон и развлекателни дейности, като туризъм, катерене и ски спускане. Той измерва производителността в движение, следи дейността и навигира потребителя до дома в края на всяко едно приключение. И с това той не спира до тук. Новата поддръжка на ConnectIQ приложения за fēnix 3 отваря потенциал да се развият много повече функции за всички видове дейности в близко бъдеще.

Изискан стил, издържащ и в най-трудните условия
Fenix 3 Sapphire часовниците са на разположение в 5 различни стила: Rose Gold с бяла каишка, сребрист с кожена каишка, сив с класическа кожена каишка, titanium и класическият сив с метална неръждаема каишка. Всеки часовник се отличава с EXO-Antenna напълно интегрирана в защитен метален панела. Видимият на слънчева светлина с висока резолюция цветен дисплей с светодиодна подсветка показва Вашите данни във всякакви условия на осветеност. fēnix 3 е водоустойчив до 100 метра и е с живот на батерията до 50 часа в UltraTrac режим на батерия, до 20 часа в режим на GPS и до 3 седмици в режим SmartWatch (всичко в зависимост от настройките).

Доказателството за Вашият потенциал
fēnix 3 Sapphire е пълен с функции за обучение, за да Ви покаже вашата форма. Първата е VO2 max оценителя. Когато се използва с пулсомер¹ Fenix 3 Ви дава данни, включително вашата скорост на движение, удари в минута и вариабилност на сърдечната честота за оценка на максималния обем на кислород, който можете да се консумира в минута. Други фитнес показатели включват съветник за възстановяване с таймер за възстановяване и проверка на възстановяването, плюс race predictor, който изчислява Вашият идеален краен час на базата на текущoтo Ви VO2 max число.

Всички цифри необходими на един бегач
След като веднъж бягате с fēnix 3 Sapphire с HRM-Run пулсомер (продава се отделно), той проследява всички показатели, които са необходими, за по-лесно разбиране и подобряване на Вашето ниво:

Разширени Running Dynamics анализират Вашето бягане:
Вертикална вибрация и съотношение - степента на "подскачане" по време на бягане и съотношението за дължината на крачката
Време за контакт със земята и баланс - показва колко време, по време на бягане, кракът Ви е на земята, а не във въздуха и Ви позволява да проверите Вашата симетрия на бягане
Каданс- брой стъпки в минута
Ниво на стреса - fēnix 3 Sapphire HR измерва сърдечната честота и вариабилност, докато стоите на едно място в продължение на 3 минути, за да Ви осигури ниво на стреса. Скалата е от 1 до 100, ниски резултати показват по-ниски нива на стрес
Състояние на ефективността - След бягане за 6-20 минути, fēnix 3 Sapphire HR сравнява текущото Ви състояние с Вашето средно фитнес ниво
Праг на лактата - Чрез анализ на темпото и сърдечната честота, tactix Bravo изчислява точката, в която вашите мускули започват бързо да се уморяват

Следи Вашата ефективност в много спортове и по много начини
fēnix 3 Sapphire е за спортисти, който искат да се следят ефективността си в различни видове спорт. Той също има специални функции, които поддържат плуване, ски, гребане, включително и голф. По време на плувни тренировки fēnix 3 следи разстояние, скорост, брой загребвания и други. Режим на ски/борд следи целият Ви ден със скорост, разстояние, денивелация и автоматичен брояч на спусканията(с Auto Pause за времето на лифта) и повече. За гребане fēnix 3 предвижда всеобхватни гребни показатели, включващи вашия брой загребвания, на честотата на ходовете, като дори може да се възползвате от виртуалния партньор по време на обучението си. Golf режима Ви дава разстояние до предната и задната част на грийна за всеки един курс, който сте изтеглили от Garmin Connect . Можете дори да използвате Вашия fēnix 3 като дистанционно за VIRB камера, чрез ANT + безжична свързаност.

Винаги знаете на къде е пътя
fēnix 3 Sapphire предоставя цялостни навигационни и проследяващи функции да Ви води на и извън утъпканите пътища. fēnix 3 записва GPS следа създаване "троха по троха", докато се движите. Той също така Ви позволява да маркирате места, като например със старт/финалната линия, checkpoint, място на превозно средство или друга интересна точка. С fēnix 3, можете да създадете и следвайте курсове или да маркирате до 1000 места и да навигирате към тях. Планирайте пътувания и споделяйте приключения с приятели и семейство, използвайки BaseCamp - Garmin безплатен инструмент за планиране на Вашия компютър.

Повече от обикновенни ABC сензори
fēnix 3 Sapphire е оборудван с барометричен алтиметър и електронен 3-осен компас. Устройството автоматично калибрира тези сензори, използвайки GPS приемник, за да осигурят възможно най-точна информация. Вграденият алтиметъра предоставя данни за надморската височина, наблюдавйки точно изкачване и слизане, докато барометърът може да се използва за предвиждане на промените във времето, като показва краткосрочни тенденции в налягането на въздуха. За точна температура може да сдвоите fēnix 3 с нашия tempe безжичен сензор за температура.

Connect IQ
fēnix 3 използва Connect IQ платформата за допълнителна персонализация, така че да можете да настроите часовника си с ConnectIQ приложения, полета за данни и уникални визуализации на часовника, които правят вашия Garmin SmartWatch уникален.

Останете на линия
Fenix 3 е наистина умен и поддържа връзка със света - било то чрез Вашия смартфон, за да получавате Смарт Известия директно на часовника2, или чрез Вашия WiFi за безпроблемно автоматично качване на дейности на Garmin ConnectTM. Ако искате fēnix 3 да държи Вашето семейството и приятелите информирани за Вашите местонахождение може да използвате LiveTrack2. Получете повече информация от fēnix 3 от комбинирането му с един от многото допълнителни Garmin ANT + сензори като Vector за колоездене, tempeTM за температура, HRM-run за динамика на бягането и пулс и много други.

Физически данни и характеристики

Размери (ШxВxД):
51.0 x 51.0 x 16.0 мм

Размери на дисплея (ШxВ):
30.4 мм

Резолюция на дисплея (ШxВ):
218 x 218 пиксела; трансфлективен MIP цветен; сапфирен обектив

Тегло:
Titanium с титаниева каишка- 136гр; Titanium със силиконова каишка - 79.4гр; Сив с кожена каишка - 85гр; Всички останали: 186 гр; със силиконова каишка - 85 гр.

Батерия:
презареждаема 300 mAh lithium-ion

Живот на батерията:
До 50 часа в UltraTrac режим ; до 20 часа в GPS режим на обучение; до 6 седмици в режим на часовник

Водоустойчивост:
да

Наличие на GPS:
да

Високо-чувствителе Продукт известен още и като Fenix3Sapphire
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^