Garmin Forerunner 220 HR

Garmin Forerunner 220 HR

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (12.07.2017): 461,31 лв

Още интересни продукти

Описание
GPS часовник за бягане с цветен дисплей с висока резолюция
Изминато разстояние, темпо/скорост и пулс
Запис на персонални рекорди
Функции за споделяне2: автоматичен запис в Garmin Connect , проследяване на живо и споделяне в социалните мрежи.
Съвместим с безплатните тренировъчни планове от Garmin Connect

Подобно на треньор, Forerunner® 220 предлага мотивираща обратната връзка от която се нуждаете. Можете да получите подкрепа от приятели и фенове благодарение на връзката със социалните мрежи и проследяване в реално време чрез приложението Garmin Connect Mobile .
Треньор във всеки часовник
Garmin ForeRunner 220 измерва основните данни при бягане като разстояние, темпо и пулс. Подобно на треньор, часовника постоянно следи и записва Вашите показатели и Вие можете да се съсредоточите върху бягането. Като допълнение към измерването на дистанцията и темпото с Garmin ForeRunner 220 има вграден акселерометър. Това Ви позволява да виждате дистанцията и скоростта когато тичате на открито или закрито без да използвате крачкомер. Акселерометъра може да отчита разстоянието когато не е наличен GPS сигнал например когато преминавате през подлези и тунели. Уреда е съвместим с безплатните тренировъчни планове от Garmin Connect , които можете да планирате и копирате в паметта на часовника.

Лесен за използване
Garmin ForeRunner 220 е един от първите Garmin часовници за бегачи, оборудван с цветен дисплей, който прави лесна интерпретацията на данните лесна, само с един поглед. Той е оборудван с бутони за бърз достъп до менютата и удобна каишка, която пасва на всяка ръка.
Допълнителни функции за тренировка
Можете да настроите алармата за пулс, темпо или интервали на бягане и ходене. Така лесно ще следвате тренировката, която сте планирали. Garmin ForeRunner 220 алармира чрез вибрация и звуков сигнал, като Вие можете да настроите двата сигнала да работят едновременно или само единия. Когато Вашата тренировка приключи и данните са съхранени, данни от тренировката ще се покажат на дисплея. Garmin ForeRunner 220 ще сигнализира ако подобрите някои от Вашите рекорди, например най-бързо изминати километри (1, 5, 10 или т. н. ) или най-дълго изминато разстояние.

Бъдете свързани
Ако Вие сте като повечето бегачи, Вие ще искате да анализирате бягането веднага след тренировката, но може да нямате достъп до компютър. Garmin ForeRunner 220 решава проблема като автоматично качва данните в Garmin Connect, нашата безплатна online Общност, където можете да планирате и споделяте Вашите тренировки. Свалете приложението Garmin Connect Mobile за Вашия смартфон и свържете часовника със смартфона. Когато съхраните завършената тренировка, тя автоматично ще се качи в Garmin Connect когато сте свързани със смартфона.
Допълнителна функция е следенето в реално време, което ще позволи на Вашите приятели и фенове да следят Вашето бягане и данни от него в реално време. Вашият смартфон трябва да бъде свързан с Garmin ForeRunner 220 през цялото време на бягането, за да ползвате LiveTrack функцията. Можете да споделяте Вашите рекорди в социалните мрежи чрез приложението Garmin Connect Mobile. Garmin ForeRunner 220 е съвместим с безплатните тренировъчни планове на Garmin Connect. Чрез редовно свързване на часовника с Garmin Connect, вие ще имате подобрено, по-бързо свързване с GPS сателитите.
   
Комплекта включва:

Garmin ForeRunner 220 GPS часовник
Кабел за данни и зареждане
Бързо ръководство

youtuberD_eClhNuWo|938|527/youtube

Материали и характеристики

Размери (ШxВxД):
4.5 x 4.5 x 1.2 cm

Размери на дисплея (ШxВ):
2.54 cm диаметър

Резолюция на дисплея (ШxВ):
180 x 180 пиксела

Тегло:
40.7 гр.

Батерия:
акумулаторна lithium-ion

Живот на батерията:
до 6 седмици като часовник, до 10 часа в тренировъчен режим

Водоустойчивост:
да

Наличие на GPS:
да

Високо-чувствителе Продукт известен още и като Forerunner220HR
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^