Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Висок клас часовник за бегачи

GPS часовник за бегачи със сензорен цветен дисплей с висока резолюция, който следи изминато разстояние, темпо и пулс¹
Изчислява времето за възстановяване и максималната кислородна консумация (VO₂ max) когато се използва с пулсомер
HRM-Run пулсомер добавя данни за каданса, времето за допир със земята и вертикалната осцилация.
Функции на свързване: автоматично качване на данните в Garmin Connect, проследяване в реално време и споделяне в социалните мрежи.
Съвместим с безплатните тренировъчни планове от Garmin Connect

Всяка година, ISPO удостоява най-изключителните спортни стоки с ISPO награда. А жури, съставено от независими спортни и бизнес професионалисти оценява няколко стотин кандидата - също чуждестранни изложители - следвайки ясно определени критерии. Този премиален избор приветства за добре дошли при ориентацията и двете страни- спортните и бизнес професионалистите, както и крайните потребители. Тя служи като отправна точка за търговците на дребно при избора на предстоящата им продуктова гама; за крайните потребители, се разглежда като важен аргумент за покупка. И двете се доверят на неутралното решение на журито. Журито и екипа на ISPO наградите се радват на още една съвкупност от множество интересни приложения.  
Това е следващото най-добро нещо, от което се нуждаете. Garmin ForeRunner 620 предлага професионални функции като изчисляване времето за възстановяване и максималната кислородна консумация (VO₂ max). Това ще Ви помогне да оптимизирате тренировките си и да постигнете нови цели. Когато използвате HRM-Run пулсомер, часовника предлага информация за каданса, времето на допир със земята и вертикалната осцилация. За тренировки на закрито, Garmin ForeRunner 620 използва вградения акселерометър за отчитане на дистанцията, затова нямате нужда отделно от крачкомер.
Той знае Вашия потенциал
Независимо от това от колко време се занимавате с бягане, Вие винаги искате да знаете вашето фитнес ниво и как можете да повишите това ниво. Garmin ForeRunner 620 просто прави това чрез измерване на VO₂ max, който е добър параметър за определяне на нивото. Преди това, единствения начин за измерване на VO₂ max бяха платените измервания в лаборатория. Кгато се използва с пулсомер, Garmin ForeRunner 620 записва няколко типа данни като скорост на бягане, сърдечна честота и вариация на пулса за изчисление на Вашето VO₂ max. Тази стойност показва консумацията на максимално количество кислород за минута на килограм от Вашето тяло при пълно натоварване. Цветен индикатор на дисплея показва Вашето VO₂ max, сравнено с други бегачи от Вашия пол и възрастова група. На база Вашата VO₂ max стойност, Garmin ForeRunner 620 може да прогнозира Вашето време за някои дистанции. Това ще Ви даде правилна цел за постигане на време при Вашата следваща тренировка.
Ден за почивка или тренировка
Garmin ForeRunner 620 ще В помогне да планирате почивките между две тежки тренировки. Точно като треньор, той изучава физиологията на Вашето тяло на база данните от пулсомера , след което определя времето на възстановяване между тренировките, за да сте напълно готови за следващата тренировка.
Когато използвате HRM-Run пулсомер, Garmin ForeRunner 620 проверява възстановяването в реално време, което е индикатор за състоянието Ви в рамките на първите минути от бягането. Когато приключите бягането, времето за възстановяване ще Ви помогне да разберете колко дълго трябва да почивате преди следващото тежко натоварване. Цветната визуализация на данните помага тяхната интерпретация — зеления цвят означава, че сте готов да продължите. Когато видите червен цвят и време за възстановяване повече от 3 дни, трябва да помислите за почивен ден или лека възстановяваща тренировка.

Следи Вашата форма
Garmin ForeRunner 620 е първият GPS часовник, който предлага информация за Вашата форма чрез отчитане на множество показатели. Когато използвате HRM-Run пулсомер, Garmin ForeRunner 620 отчита каданса, вертикалната осцилация и времето на контакт със земята. Това са динамични параметри, които отчитат ефективността на Вашето бягане.
HRM-Run има акселерометър, който отчита движението на торса докато тичате и определя тези параметри. Каданса е общия брой на стъпките, които правите за една минути с левия и десни крак. Вертикалната осцилация с „подскачането в сантиметри, което правите докато тичате. Време за контакт със земята е точно както го разбирате — това е времето, което Вашето ходило прекарва в контакт със земята, измерено в милисекунди. Цветните данни на дисплея ще Ви помогнат лесно да се ориентирате за Вашето ниво спрямо останалите състезатели.
Бъдете свързани
Благодарение на безжичните протоколи за свързване, Garmin ForeRunner 620 може да изпрати данните от бягането към общостта Garmin Connect без да имате връзка с компютър. Той мoже да трансферира данни чрез приложението Garmin Connect Mobile на Вашия смартфон. Вие можете да настройте и няколко Wi-Fi точки, например вкъщи и в офиса, откъдето Garmin ForeRunner 620 автоматично ще синхронизира данните с Garmin Connect когато е в Wi-Fi обсег.
Допълнителна функция е проследяването в реално време, което позволява на Вашите приятели и фенове да виждат данни в реално време от тренировката Ви. Трябва Вашия смартфон да бъде свърза с Garmin ForeRunner 620 по време на цялото бягане за да използвате функцията LiveTrack. Можете да споделяте Вашите постижения в социалните мрежи чрез приложението Garmin Connect Mobile. Garmin ForeRunner 620 е съвместим и с безплатните тренировъчни планове на Garmin Connect. Чрез редовно свързване на часовника с Garmin Connect, вие ще имате подобрено, по-бързо свързване с GPS сателитите.
  
Комплекта включва:

Garmin ForeRunner 620 GPS часовник
HRM-Run пулсомер
Кабел за данни и зареждане
Ръководство за работа на български

youtubePCgYr-8ffNY|938|527/youtube

Материали и характеристики

Размери (ШxВxД):
4.5 x 4.5 x 1.25 cm

Размери на дисплея (ШxВ):
2.54 cm диаметър

Резолюция на дисплея (ШxВ):
180 x 180 пиксела

Тегло:
43.6 гр.

Батерия:
презареждаща се литиево-йонна

Живот на батерията:
до 6 седмици като часовник, до 10 часа в тренировъчен режим

Водоустойчивост:
да

Наличие на GPS:
да

Високо-чувствителе Продукт известен още и като Forerunner620

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^