Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Мултиспорт GPS часовник с Running Dynamics и Свързани Характеристики

Running dynamics включват ритъм, вертикална вибрация и време за контакт със земята
VO2 макс оценка и съветник за възстановяване
Плувни характеристики - разстояние, скорост, брой загребвания, както и вида им,   таймери за почивка и още
Смарт известия ви позволяват да си видите електронната поща, SMS-и и други сигнали на вашия часовник
Свързани характеристики: автоматично качване на Garmin Connect , проследяване на живо, споделяне в социалните медии

От компанията, която стартира първата в света GPS Мултиспорт устройства идва един часовник, който е квалифициран да ръководи обучението на елитни спортисти и любители. Представяме ви Garmin ForeRunner 920XT - с разширени функции, включително текущите динамика, VO2 макс оценка, проследяване на живо и смарт уведомления.
Разширено Обучение и активити тракинг
Garmin ForeRunner 920XT притежава висок клас функции за обучение в един часовник, който около 15 процента по-лек от своя предшественик, Garmin ForeRunner 920XT. Може да се похвали с цветен дисплей с висока резолюция; гъвкава каишки и режим часовник, така че да можете да го носите по цял ден. Функцията за проследяване на дейност измерва стъпки, сън и изгорени калории през целия ден, което ви дава по-пълна картина на ежедневната ви дейност.
Гмурнете се
Независимо дали сте на обучение в басейна или в открити води, Garmin ForeRunner 920XT улавя подробни показатели, включително разстояние, темпо, брой загребвания, както и вида им и SWOLF резултат. Използвайте сигналите за време и разстояние, за да ви помагат да държите темпо. Има дори предупреждения за калории и темпото на загребване.
Подобрете вашето обучение
Garmin ForeRunner 920XT е съвместим със сензори, като скорост, ритъм и сърдечната честота, който да предоставят разширени възможности за обучение за вашите тренировки. Той може също да покаже силови показатели, когато заедно с ANT + измерватели на мощност, включително линията Vector педали. Ако тренирате със съвместим пулсомер, Garmin ForeRunner 920XT може да извлече Вашия VO2 макс оценка за колоездене, за да ви помогне да промените монитор във вашия фитнес. Цвета показва как се класирате в сравнение с други спортисти във вашата възрастова група. Друга функция, която ви позволява да направите сравнения с други е Garmin Connect сегменти. След като тренировакта е направена и качена в Garmin Connect, можете да видите къде се намирате по сегмент в класирането.
Усъвършенствайте вашето бягане
Ти попита за него и сега той е тук - данни за динамиката на специален мултиспорт часовник. Въз основа на същата технология, налична в Forerunner 620 и fēnix 2, Garmin ForeRunner 920XT ви помага да се обучавате за оптимална форма на работа, когато се използва с   HRM-Run пусломер. Това сдвояване позволява на Garmin ForeRunner 920XT да ви съощава за ритъм (общо стъпки в минута), вертикална вибрация и контакт със земята (колко време крака ви прекарва на земята по време на всяка стъпка). Garmin ForeRunner 920XT също има звукови сигнали, за да ръководи вашият ритъм на обучение и да ви помогне да остане в синхрон с вашата цел, без да се налага да поглеждате часовника си.
Детайлна сърдечна оценка
Когато се използва с пулсомер (или стандартна Garmin HRM или HRM-Run), Garmin ForeRunner 920XT предлага допълнителни функции в статуса ви за възстановяване, както и вашият състезателен потенциал. На първо място е проверка за възстановяване, което е индикация в реално време за възстановяване в рамките на първите няколко минути на аеробната дейност. След дейността, Garmin ForeRunner 920XT осигурява време за възстановяване, посочва колко време ви е необходимо преди да започнете нова тренировка. Garmin ForeRunner 920XT също може да изчисли вашата VO2 макс оценка , когато се използва с пулсомер.
 
Garmin Connect
Сега тренировките и състезателните дейности имат изцяло нов изглед в Garmin Connect, нашата безплатна онлайн общност, където можете да запишете, да планирате и да споделяте вашите усилия. Когато завършите дейност с помощта на мултиспорт профила на действие на вашето устройство, всеки етап се съхранява в един комбинирана файл за по-лесно разглеждане и споделяне. Отделните раздели ви позволяват да получите достъп до подробни данни за всеки етап. Има много начини да се синхронизират данните с Garmin Connect. Garmin ForeRunner 920XT може да прехвърля данните чрез Garmin Connect Mobile App на вашия смартфон с помощта Bluetooth ® технология. Можете също така да създаде една или повече Wi-Fi ® горещи точки, и Garmin ForeRunner 920XT автоматично ще се синхронизира с Garmin Connect, когато е в обхват. Или се синхронизира с вашия компютър чрез USB връзка. Сдвоите Garmin ForeRunner 920XT с вашия смартфон и Garmin Connect Mobile App за допълнителни възможности, които могат да ви помогнат да останете във връзка по време на колоездене и текущи тренировки или състезания. Функцията за проследяване на живо ви позволява да поканите последователи, използвайки електронна поща или социални медии, така че те да могат да видят вашата статистика и местоположение на картата в реално време. Смарт уведомленията ви позволяват да видите електронна си поща, SMS-и и други сигнали на вашия часовник, когато има сдвоено съвместимо Android или Apple устройство. Когато Garmin ForeRunner 920XT се свърже с вашия телефон и Garmin Connect Mobile приложението, вашите завършени тренировки могат незабавно да бъдат качени.
Комплекта включва

Forerunner 920XT
Кабел за зареждане/данни
Документация

Когато се използва с HRM-Run пулсомер; включен с някои модели, които се продават отделно на другите. Когато се използва с пулсомер. Съвместимо с Bluetooth ® Смарт телефони. Android устройствата трябва да използват Garmin Connect Mobile приложение, за да може да се получават смарт уведомления. Когато се свърже с вашия съвместим Android или Apple устройство и Garmin Connect Mobile.
youtubel_abOauUZUM|938|527/youtube
Сравнение на продуктите:

Материали и характеристики

Размери (ШxВxД):
48 x 55 x 12.7 mm

Размери на дисплея (ШxВ):
2.9 x 2.1 cm

Резолюция на дисплея (ШxВ):
205 x 148 pixels

Тегло:
61 гр.

Батерия:
презареждаща се литиево-йонна

Живот на батерията:
до 24 часа в GPS режим, до 40 часа в UltraTrac режим

Водоустойчивост:
да

Наличие на GPS:
да

Високо-чувствителе Продукт известен още и като Forerunner920XT

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^