Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Стил, който издържа на тежки условия Дизайна на tactix Bravo е с ненатрапчиви и неотразаващи DLC покрития с черни метални части и извита леща, за избегване на отражения. Часовникът разполага със защитена неръждаема стоманена EXO антена с покритие от черен диамант (DLC), набраздена за повишена на устойчивост на износване и анти-отразяваща способност. Видимият на слънчева светлина с висока резолюция цвят дисплей с LED подсветка показва Вашите данни във всякакви състояния на осветление. "Режима за нощен режим" намалява настройките на подсветка до ниво, което не пречи на работата с очила за нощно виждане. tactix Bravo е водоустойчив до 100 метра и е с живот на батерията до 50 часа в режим на батерия UltraTrac , 20 часа в режим на GPS и до 3 седмици в режим SmartWatch (всичко в зависимост от настройките).                                     Вградени тактически функции Тактиче ските функции включват специален тактическа профил , Jumpmaster активност, проектиране на точки и двоен формат на позицията на GPS координатите Data Page, който поддържа MGRS, Degrees Minutes Seconds и още.    
Навигирайте по пътя tactix Bravo предоставя цялостни навигационни и проследяващи функции, който да Ви водят на и извън утъпкания път с помощта на GPS плюс ABC (алтиметър, барометър и компас). TracBack® функцията Ви навигира обратно към началната Ви точка по същия път, по който сте минали. Вградени сензори дават информация за надморска височина и климатичните промени. Той записва дневник с GPS следа, създадена като "пътека от трохи", докато се движите. Той също така Ви позволява да маркирате места, като например, цели, RVs, ERV или check points. С tactix Bravo, можете да създадете и да навигирате към точка или следват курс.
tactix Bravo е оборудван както с ANT + ® безжична свързаност така и с Bluetooth® 3 и има смарт възможности за безжично споделяне на местоположения и маршрути.      Повече от обикновенни ABS сензори tactix Bravo е оборудван с барометричен алтиметър и 3-осен електронен компас. Устройството автоматично-калибрир Продукт известен още и като tactix Bravo, tactixBravo
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^