Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Garmin Vívoactive HR
010-01605-06

GPS смарт часовник с вграден пулсомер
GPS смарт часовник с видим на слънчева светлина, цветен сензорен дисплей с висока резолюция
Вградени спортни приложения за бягане, колоездене, плуване и още - без необходимос от връзка с телефон
Персонализация с безплатени изгледи на часа, уиджети и приложения от нашия Connect IQ магазин
Получавате смарт известия¹ и смарт тренировки от Garmin Connect , когато го сдвоите с телефона си
До 8 дни живот на батерията2 в режим часовника/активити тракер³ или до 13 часа с включен GPS

Данни за Вашият пулс, през цялото време
С вграденият пулсомер с Elevate технологията, можете да се отървете от допълнителната каишка за гърдите и да измервате сърдечната си честота директно от китката. Използвайки данните за пулса, vívoactive HR предоставя информация за изгорените калории и интензивността на Вашите фитнес активности, осигурявайки по-добро признание на Вашите усилия. ³

Продължавайте с всички Ваши активни моменти
Тичайте, карайте колело, плувайте, играйте голф, карайте ски и още с vívoactive HR. Неговата GPS-поддръжка и вградени спортни приложения следят статистиката, докато смарт известията2 Ви позволи да останете във връзка - всичко това за да можете да запазите живота си в баланс. vívoactive HR продължава да следи активността Ви³ през целия ден, като брои стъпки и изкачени стълби, както и качеството на сън Ви. С автоматично откриване на активностите, vivoactive HR дори записва дейностите Ви, когато сте пропуснали да натиснете бутона за старт. Батерията издържа до 8 дни2 в режим на активити тракер/часовник или до 13 часа с включен GPS.

Пълен преглед на статиститката на Garmin Connect
През деня, vívoactive HR автоматично се синхронизира¹ с Garmin Connect. Garmin Connect е единственото безплатно приложение, което Ви дава полезна информация, която Ви помага да подобрите представянето си. Това включва сигнали за движение, когато сте седли в продължение на дълго време за достигане на дневната ви цел от крачки. Плюс това ще получавате здравни съвети от експерти, които се показват, като виртуални треньори.

Бягайте на отрито и закрито
Използвайки вграденият акселерометър и GPS, vívoactive HR Ви позволява да бягате, както на открито така и на закрито. Можете да настроите сигнали с вибрация за сърдечен ритъм, темпо, run/walk интервали и още. Други функции за обучение включват Auto Lap и Auto Pause. Осигурява обобщение на статистиката, като общ пробег, калории, средна скорост и общото време.

На велосипеда
GPS-поддръжка за колоездене измерва време, разстояние, скорост и калории. vívoactive HR е съвместим със сензори, като например за скорост и каданс, за да можете да измервате на напредъка си по време на тренировки, както и дневните Ви пътувания до работното място. Също така е съвместим с Varia Lights и Radar за по-безопасно каране.

Гмурнете се
Плувайте в басейн и вижте подробни статистически данни, като общо и интервал разстояние, скорост, брой загребвания, тип на загребването и още. Нека плувното приложение изчисли ефективността Ви с SWOLF. Interval Count Ви позволява безпроблемно да паузирате и след това възобновите тренировка си. В края на тренировката вижте обобщени данни, който включват интервали, общо време и лични рекорди.

Играйте голф
Играйте голф на ново игрище всеки ден, с безплатно изтегляне от нашата база данни от над 40,000 голф игрища по целия свят . Приложението за голф може да покаже опростен изглед на грийна и да ви помогне да следите резултата си, показвайки Ви дали сте под или над пара. Функцията PinPointer ви насочва в правилната посока, когато не сте в състояние да видите грийна. Той също измерва разстоянието на изтрела с едно натискане на бутона.

По склоновете
Когато карате ски или сноуборд, vívoactive HR измерва Вашата 3-D скорост чрез изчисляване на скоростта и разстоянието на наклона спрямо географската ширина и дължина. Можете да включите функцията Auto Pause, която спира таймера автоматично, когато спрете или се качите на лифта.

Останете свързани
vívoactive HR леко вибрира, за да ви предупреди за всички известия получени на Вашето съвместимо устройство¹ - от телефонни обаждания и социални медийни сигнали до други сигнали от мобилни приложения. vívoactive HR също показва информация за времето, температурата и др. Освен това Ви позволява да контролирате музиката в телефона си, локализирате телефон си, дистанционно управлявате Вашата VIRB камера и нека Вашите приятели и семейство да проследяват дейността Ви в реално време с LiveTrack. Персонализирайте vívoactive HR с персонализирани изгледи на часа, полета за данни, приложения и уиджети от нашия Connect IQ магазин.

Физически данни и характеристики

Размери (ШxВxД):
30 mm x 57 mm x 12 mm

Размери на дисплея (ШxВ):
28.6 mm x 20.7 mm

Резолюция на дисплея (ШxВ):
205 x 148 пиксела

Тегло:
Regular-47,6гр. X-large 48,2 гр.

Батерия:
презареждаща се литиево-йонна

Живот на батерията:
До 8 дни в режим на часовник (с 24/7 включен пулсомер), 13 часа в GPS ржим

Водоустойчивост:
да

Наличие на GPS:
да

Високо-чувствителе Продукт известен още и като VivoactiveHR

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^