Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Garmin: Garmin Спортен часовник

Описание
Активити тракер, който се движи с Вашия ритъм на живот
Научава Вашето фитнес ниво и Ви поставя персонални дневни целиПоказва изгорени калории, изминато разстояние и стъпки, следи качеството на съня Ви. Сдвоява се с пулсомер¹ при желание да следите и пулса си. Над една година живот на батерията; абсолютно водоустойчив. Съхранявайте, планирайте и споделяйте Вашия прогрес в Garmin Connect

Каквото и да е нивото на Вашата фитнес подготовка, Вие вече знаете стъпките, които трябва да предприемете, за да подобрите общото си здравословно състояние днес, утре и в близко бъдеще. И въпреки че изглежда просто да се измъкваме от този стол по-често и да се раздвижваме, дали го правим, е друг въпрос. Тук е мястото, в което Garmin Vivofit може да помогне да превърнем добрите намерения в навици за цял живот. Това е единствената фитнес гривна, която Ви "поздравява" сутрин с персонализирана дневна цел, следи Вашия прогрес и Ви напомня, че е време за движение.

Персонализирани дневни цели
Garmin Vivofit изучава Вашето текущо ниво на активност, след това Ви предлага достижима дневна цел. Като достигнете дневната цел, Garmin Vivofit ще уточни Вашата цел за следващия ден, като постепенно Ви подтиква да водите все по-здравословен живот. А в Garmin Connect , нашата безплатна и свободна онлайн фитнес общност, може да получавате виртуални баджове за успехите си и да следите прогреса си.
Показва Ви колко е часа и че е "Време за движение"
Изследванията показват, че продължителните периоди на неактивност, като например седенето на бюро, намаляват производството на ензими в организма Ви, които да горят мазнините. Вие може да обърнете тази тенденция чрез кратки, но чести ходения през целия ден. И докато Вие може да забравите за това и да забравите да се движите, Garmin Vivofit няма да забрави. На екрана ще се яви червена лента след 1 час неактивност, тя ще се увеличава (натрупва) когато се заседите твърде дълго. Просто се пораздвижете и походете малко, за да нулирате тази неприятна лента.

Продължавайте да се движите
Когато сте готови да поемете по следващите стъпки за подобряване на здравето Ви, Garmin Vivofit има допълнителни инструменти за да Ви мотивира. Използвайте пулсомера¹ от комплекта на Garmin Vivofit за да следите данните на сърдечната Ви дейност и да получавате по-прецизни резултати за изгорените калории при фитнес тренировка или бягане в парка. Също така, в Garmin Connect Вие може да се присъедините към онлайн предизвикателства на други Garmin Vivofit потребители или да стартирате Ваше състезание между приятели, да се конкурирате за виртуални значки или просто да се похвалите. Винаги включенGarmin Vivofit следи Вашия прогрес 24/7 и може да си стои включен над една година без каквото и да е зареждане на батерия. Когато си лягате, поставете го на режим "сън" и Garmin Vivofit ще следи почивката Ви. В Garmin Connect Вие може да видите общите часове на сън, както и периодите на движение, почивка и сън. Garmin Vivofit е водоустойчив2, така че спокойно може да се къпете или да се движите в дъжд с него, без никакви притеснения.

Свързвайте се безжично
С натискане на един бутон Вие можете да синхронизирате Garmin Vivofit с Garmin Connect и да видите пълна картина на Вашия прогрес, да се присъедините към онлайн предизвикателства и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация. Вие може да се свържете с онлайн общността ни от Вашия компютър или съвместимо мобилно устройство чрез приложението Garmin Connect Mobile.

Сравнете приетите калории с изгорените
Garmin ConnectTM в партнюрство с MyFitnessPal ® (водещ световен безплатен брояч на калории) предлагат допълнителни функции за по здравословен начин на живот. Новите функции на Garmin Connect автоматично сравняват консумираните калории срещу изгорените калории (измерени чрез съвместимо Garmin устройство), показвайки ви нетният калориен баланс за деня.

НОВО: Всеки vivofit идва в комплект с vίvokeeper, за да може да задържа вашето устройство на китката ви. Притежателите на vivofit без vίvokeeper е необходимо да са се регистрирали, след което ще получат email с известие, че имат право на безплатен vίvokeeper. Този email ще има линк с инструкции как да си поръчат vίvokeeper.

Материали и характеристики

Размери (ШxВxД):
21 mm широчина x 10,5 mm дебелина

Размери на дисплея (ШxВ):
15 mm широчина x 30 mm височина

Резолюция на дисплея (ШxВ):
 

Тегло:
25,5 гр.

Батерия:
Две сменяеми CR1632 батерии

Живот на батерията:
Над 1 година

Водоустойчивост:
да

Наличие на GPS:
не

Високо-чувствителе Продукт известен още и като VivofitHRMBundle
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^