inSPORTline Tact

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
Производител: inSPORTline
Модел: Tact


Описание:

Пулсомерът Tact е модерен и устойчив спортен компютър с възможност за измерване на сърдечната честота (HR) без допълнителни съоражения или гръден колан, съчетан с удобен спортен часовник. Лек и издръжлив корпус със стилен дизайн, ярък дисплей с висока устойчивост на надраскване и 4 функционални бутона. Tact предлага всички важни функции за правилното управление на тренировка - диапазон на сърдечната честота, който може да засече - 30-240 уд / мин , памет за 8 кръга/обиколки, запис до 20 сесии или с темпо индикатори в обхвата от 10-320 . Пулсомерът Tact има висококачествено осветление на целия дислей, благодарение на което той е напълно контролируем дори в тъмното. Лек и здрав корпус, интуитивно управление и на 50 метра водоустойчивост, тези характеристики правят Tact идеалния помощник както в редица спортове така и функционален и стилен за носене в ежедневието.

Характеристики:

Лек корпус , изработен от закалена пластмаса
Голям осветен дисплей с висока устойчивост на надраскване
4 функционални бутона ( RESET / STOP , LIGHT , MODE , START / SPLIT / + )
измерване на сърдечната честота без гръден колан
темпо показател в редица 10-320
съхранение до 20 записа
етапно време - засичне на времето през отделните обиколки (макс. 8 стойности)
сърдечен монитор показващ : измерена HR и средна HR
водоустойчивост : 50 m
функции : дата , ден , двойно време , хронометър , обратно броене , 5 аларми
подсветка : на целия дисплей ( подсветка в зелено )
батерия: клетъчна монета (тип : CR2032 )Забележка: Пулсомера не включва гръден колан за непрекъснат мониторинг на сърдечната честота.Измерването на пулса се извършва чрез поставяне на пръстите на другата ръка върху сензори, разположени по протежението на дисплея на часовника .Допълнителна информация
максималният пулс се изчислява като се използва стойността 220 , която се приспада от възраста на вградения потребител.Например - максималната HR на 32 -годишен потребител се изчислява по формулата 220-32 = 188 удара в 1 минута.

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^