Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
Всяка стъпка, всяко скачане, ходене или бягане се брои. A300 отчита крачките, разстоянието и изгорените калории и Ви мотивира да постигате поставените всекидневни цели.  Ако се задържите прекалено дълго неподвижни, A300 ви напомня с вибрация, че е време да се размърдате. Да получавате достатъчно сън е от огромно значение за  добрата ви форма.  A300 автоматично отчита момента на заспиване и събуждане и дори може да ви събуди с лека вибрация.  Проследете модела си на спане в Polar Flow за да откриете правилния баланс между тренировки, ежедневно движение и почивка. Добавете Polar H7 heart rate сензор и тренирайте в собствения си ритъм. Изберете интензивността на тренировката си с heart rate зони и използвайте програми базирани на тях. Опциите са базирани на процент от максимално високия ви сърдечен ритъм: very light (50–60% HRmax), light (60–70% HRmax), moderate (70–80% HRmax), hard (80–90% HRmax) и maximum (90–100% HRmax). Ако желаете да подобрите представянето си и да следите напредъка си, с Fitness Test ще узнаете състоянието си само за 5 минути. При редовно сравняване на резултатите от теста, може да наблюдавате прогреса си в дългосрочен план.  Малката промяна може да окаже огромно влияние. Сменяйте силиконовата каишка на A300 според облеклото и настроението си. Тя е здрава и лесна за подмяна, а водоустойчивият A300 е лек и удобен за носене. Приложението Polar Flow е цял фитнес свят! С него получавате синхронизация на данните и задълбочен анализ на резултатите във вид на графики и статистики през телефона си.  През него ъпдейтвате софтуера на A300  и можете да споделяте постиженията си с всичките си познати, както и с останалите потребители в Polar Flow. Приложението ви дава достъп и до Polar Club Solution където да участвате в групови тренировки. Polar Flow Coach е безплатна опция чрез която личния ви треньор може да следи представянето ви и да планира бъдещите ви тренировки.  Добавете Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор отчитащ сърдечния ви ритъм в реално време.   Размери:
Тегло: 48g
Дебелина: 12,7 mm Технически показатели:
Водоустойчив (30 m)
Презареждаща се батерия
Живот на батерията до 4 седмици
Капацитет на паметта до 60 дни (с ежедневно проследяване на активността и 1 час тренировка на ден)  Свързван е:
Лесно wireless синхронизиране през приложението Polar Flow с Bluetooth® Smart
USB конектор за зареждане и синхронизация на данни с PC или Mac през Polar FlowSync
Polar Flow web service съвместим с Mac OS X 10.6 или по-нова версия и PC Windows XP, 7, 8
Софтуер с възможност за ъпдейт
UI езици в Polar Flow: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese Продукт известен още и като A 300 HR, A300HR

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^