Описание
Suunto М1 е най-основното ниво наблюдение на сърдечната честота. Лесен и удобен за мониторинг в реално време, пулс и изгорени калории. Suunto M1 е снабден с основните инструменти, необходими за да достигнете своите фитнес цели.
 • ОСНОВНИ функции:
 • 1. Лесен за използване с 3 бутона, голям ясен дисплей и 9 опции за избор на език. 2. Възможност за създаване на персонална тренировъчна програма, която автоматично се обновява. 3. В реално време проследява сърдечните данни и изгорените калории.
 • Данни от M1 в реално време:
 • 1. Моментна сърдечна честота, средна сърдечна честота, продължителност на тренировката и изгорени калории. 2. Задайте на SUUNTO М1 личнoтo ви фитнес ниво и ще получити насоки за трениране по време на тренировка. М1 автоматично превключва между 3 зони сърдечната честота. Така се гарантира да останете в рамките на вашата идеална зона сърдечна честота.
 • Обобщение на упражненията:
 • Всеки път след упражнения, вие може да видите обобщена информация за продължителността на упражняване; процент от времето прекарано във всяка зона на сърдечния ритъм; количество изгорени калории; средно сърдечен ритъм и максимално достигнат сърдечен ритъм. Ако решите да си запишете информацията, можете да прегледате по-късно историята и тенденцията, която ви показва натрупаната информация през последните 4 седмици.
 • Каква е разликата между "М-серията и T-серията?
 • В Suunto M-серията е по-насочена към мъжете и жените, които участват в любитеския фитнес, докато T-серията е проектирана за професионални спортисти. М-серията е много опростена в стила и в характеристиките си. Само с 3 бутона и минимални функции. Ако просто гледате да се поддържате или да подобрите вашето нивото на фитнес, М-серията е идеалният инструмент за вас. За опитните спортисти, които искат да постигнат максимална производителност, Suunto Т-Серия ще осигури оптимални резултати.
 • Suunto M2 е същата серия като М1,
 • но се окомплектова с Suunto Dual Comfort нагръден колан. Въпреки че и двата колана работят с повечето основни марки фитнес оборудване, Dual Comfort колан е по-малко вероятно да получи смущения от други електронни устройства. Ако правите фитнес в зала, където и други спортисти ползват такива устройства е по-добре да ползвате Dual Comfort нагръден колан, за се избегне „объркването на сигналите между часовника и колана.

  Ако откриете този продукт на по-ниска цена в българското интернет пространство, ние ще ви го осигурим на същата цена !!! Продукт известен още и като M 1
  Мнения
  Задайте въпрос

  Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

  ^